Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takze abychom poresili ten sprint...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Vallav Komanell , posláno: 4.5.2006 22:15:04, z adresy: 147.251.198.200

To jsi nemyslel vazne s tim sprintem a extremnima disciplinama, ze ne?? Pokud ano tak se prosim lehce prober a precti si treba jake discipliny se behaji na MS, ME, JMS...Pokud jsem si vsiml, tak dosud neexistuje specialni akce "MS ve sprintu", jako napr. MS v rogainingu...kdyz uz tu chces mit ten rogaining...

Sprint neni extremni. Extremni je to, ze 50% bezcu a stejne procento poradatelu (na MCR to bylo zrejme jeste vice) nezna pravidla.



>Zas budu parafrazovat : -): "mam jine reseni". Ale nevim, zda pro jeho prosazeni nebude chybet vule. Pred casem (brezen 2005) zvazoval novy predseda CSOB zacleneni CAR jako samostatne sekce do CSOB. Mezi CARaky byl jeho navrh myslim prijiman kladne, akorat to mezitim "z neznamych pricin" usnulo. Navrhuji oprasit tuto myslenku a doplnit ji tim, ze krome horskeho OB a rogainingu by se do extremnich sportu pocital i sprint.
>
>Honza
>>Honza T.: "Ale snad se zas tolik nestalo, LCE jen asi nechtene pristim poradatelum predvedly, ceho se maji vyvarovat."
>>
>>Aha. A kolikrat se to jeste bude predvadet?? Nestacilo snad lonske MCR a srazy nad rekou, podzimni acka a postupy pres privat..? Zrejme se asi postupuje stylem - ukazka jedne zakazane znacky/zavod. Takze po sprintu v Teplicich nad Becvou tu asi budem resit pole nebo neskocitelne srazy...Uz se tesim:)
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)