Re: Re: Re: Re: Takze abychom poresili ten sprint...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Honza Tojnar , posláno: 4.5.2006 9:14:13, z adresy: 62.209.198.70

Nojo, holt tam asi nebyl zadny ucastnik, ktery by potvrdil teorii o z***ych Prazacich.

Dovolim si parafrazovat Slavka Janouska:
"Tak uz to zruste, na co jeste cekate? Abychom si nezacali myslet, ze nas jen tak lekate".

Ale snad se zas tolik nestalo, LCE jen asi nechtene pristim poradatelum predvedly, ceho se maji vyvarovat.

Honza

>Protest by se dal podat proti vysledkum zavodu. Konkretne proti nerealnym mezicasum pri zkracovacce pres reku. Ty nemohly byt zname jeste v dobe hodinu po uzavreni cile. Na to se myslim vztahuje 14 dni lhuta.
>
>
>>Kontrola v jezirku (kvuli temto pitomostem moc mestske sprinty nemusim) jasne ukazala (uz nekolik kontrol predem), ze cerna cara kolem modre jako zakaz neplati. Jak si to prebere stavitel a hlavni rozhodci je otazka, ale zavod zvorany vlastni blbosti asi nezrusi, zvlast kdyz se jen nekde tlacha a nikdo nepodal protest (a podle mne uz ted nemuze - 26.1. ...Protest proti poruseni ci nedodrzeni Pravidel behem zavodu nebo proti rozhodnuti hlavniho rozhodciho se podava pisemne nejpozdeji do jedne hodiny po planovanem casu uzavreni cile.).
>>
>>Kdysi pred mnoha lety jsme na Slovensku na GPS meli zakazano behat pres oseta pole. Jenze kontroly nebyly v lese, ale uprostred zarostlych lanu - byl cervenec. Pochopitelne se pak pres pole behalo vsude.
>>
>>A jeste mi neda - Pokud stavim normalni orientak, pak nikdy neni na skodu pridat na povinou obihacku (most, podchod, roh louky) kontrolu navic. Jenze ty mestske behy jsou o tom, vymyslet podle mne pri zavode neresitelny problem - Kolem ktereho plotu je lomena cara postupu nejkratsi a kontrola u mostu by problem zrusila. Postup 15 - 16 ale o tom nebyl. O cem byl? A o cem je sprint?
>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)