Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na predchozi prispevky tohoto vlakna


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kurej , posláno: 31.1.2006 12:24:52, z adresy: 85.70.227.73

Ale, to Tvoje "kto nic nedela...", "na prvni pokus..." a pod. A tiez neviem, preco by si hned mal tvrdit, ze ziadne "priste" nebude. Teren bol skvely, snehu ste mali kopec, bufac, zachody, start a ciel na jednom mieste, pocasie ste objednali suprove. Ale mapa a ta uprava stop je prave predmetom mojej otazky o Tvojej /Vasej s Aljosom/ ucasti na LOBoch? A ked uz snad vies o chybach, a ako tvrdis, sa ich vyvarujes, na LOBy pod Tvojou taktovkou sa mozem/e/ tesit.
Tak NP...

>Kurej, byl jsem na LOBech celkem dostkrat. Co presne se ti nelibi?
>
>>Pocuvaj, Starous, si spadol z jahody na hlavu, alebo si bol prvykrat na LOBe?
>>
>>>Drahy Georgi,
>>>spravne pises, ze to jsou LOBarske velmoci, a proto maji zrejme nepreberne mnozstvi poradatelu. A tim myslim zkusenych poradatelu, kteri takovou akci nedelaji poprve v zivote. Ti proste vedi, co a jak, tak to tak delaji. Kdybys nebyl uz nejaky ten patek po smrti (nebo je to jenom shoda jmen?), tak bych te chtel videt, jak zvladnes udelat na prvni pokus vsechno OK.
>>>Uz jsem to nekde psal, ale plati ono zname "kdo nic nedela, nic nezkazi". Kdyby bylo nejake priste (ale to fakt nastesti zatim neplanuji), tak uz vim, kde jsme udelali chyby a pochopitelne se jich pokusim vyvarovat.
>>>Az se rozhodnes misto drzkovani poradat, tak ti klidne budu povidat, co vsechno je potreba udelat. To nemyslim jako ironii, ale jako pratelskou pomoc.
>>>Hare krsna.
>>>Tvuj hlavni rozhodci.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)