Co se to dělo při PŽ tuto neděli


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jirka Dlouhý , posláno: 5.9.2016 16:18:45, z adresy: 78.128.203.144

Včerejší oblastní žebříček jsme byli nuceni nakonec s 45 zpožděním běžet ve stylu retro na legitky, protože krabičky nefungovaly. Co se stalo? Úplně přesně nevíme příčinu, ale výsledek byl, že po programování bylo větší množství krabiček v ne v módu "CN - Kontrola", ale v módu "RDO - vyčítání". Krabičky byly programovány v nejnovějším SIConfig+ 1.0.0, část z nich měla nejnovější firmware 648, část o něco starší 623. Kuba krabičky programoval v módu +1 a klepal vždy na klávesu Enter. Chybné naprogramování krabiček se mu povedlo zopakovat i po závodě. Na jiném notebooku se to nedělo.
Jaká je příčina - dle mne je problém v samotném noteooku, který nebyl úplně fit, měl problém s některým drivery a možná taky s klávesnicí - což já považuji za pravděpodobný zdroj chyb. Informoval jsem SportIdenty, jsem zvědavý, co odpoví.
Při této příležitosti jsem jim navrhl, aby se do SIConfigu vrátila kontrola, která tam kdysi byla - a to, že tě to upozornilo, když jsi dával kontrole v jiném módu, než CN číslo větší, než 30, což by chybu vyloučilo.
Chyba je samozřejmě na nás, že jsme kontroly nezkontrolovali a dělali to až při roznosu...
Tož tak.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)