Re: Re: poděkování některým pořadatelům


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: TV , posláno: 10.9.2014 20:38:17, z adresy: 128.0.182.114

>Ale na druhé straně jsou třeba vlastníci louky, CHKO či obecní úřady, kteří do povolení dávají podmínku, že se tam nebude nocovat. Takže, když neznáš všechny podrobnosti, tak nelze soudit (ty to v příspěvku neděláš, ale někteří ano), zda za nějakým omezením je pohodlnost či neschopnost pořadatele či nějaký jiný (vnější) vliv.
>
>A ještě jedna poznámka: Měli bychom pomalu přejít na ve světě běžný standard, že pořadatel nemá povinnost (ani nepsanou) zajistit ubytování. To by mohl být nadstandard, ale povinnost rozhodně ne. Na většině velkých závodů (M ČR, atd.) si už řada klubů shání ubytování sama, na pořadatele nespoléhá. Třeba na letošním M ČR na krátké trati mělo zájem o ubytování od pořadatele (údaj z ORIS) 198 lidí, dalších téměř 1200 si zajistilo ubytování samo. A ten trend bude nadále pokračovat.


Jasně, ale pak se pořadatel nesmí divit, že mu na závod nepřijedou lidi. Jezdit přes půl republiky na závod a odpoledne zase zpět (další den to samé) je trochu finančně náročné... a když už pořadatel "ochotně" nabídne ubytování, tak vyjde přinejmenším stejně draho, jako cesta (pro rodinu). Myslím, že nebude takový problém domluvit se s blízkou školou (škola je dnes v každé větší dědině) a ne hat zde závodníky přespat (samozřejmě za menší poplatek). Škola a pořadatel si peníze rozdělí ... bšichni budou spokojeni - škola, pořadatel a hlavně závodníci. :O
Toť můj názor



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)