Nominace na MČR middle


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kali , posláno: 17.6.2014 15:01:43, z adresy: 90.182.7.174

Po delší době jsem zabrousil na Ben a přečetl si zajímavé názory ohledně nominace na MČR ve sprintu.

Přidávám něco z podobného soudku. Jako "stará troska za výkonnostním zenitem" jsem se po několika vynechaných letech nominoval na MČR middle. A to z oblastního přeboru jakožto "nejlepší":))) z borců nad 200 v ranku. I tak jsem ale na tom oblastním přeboru musel podat alespoň přiměřeně důstojný výkon.

Avšak zajímalo by mě, na základě ČEHO se nominovali borci ze Saudské Arábie (jsou nalosováni ve startovce semifinále)? Pokud vím, všichni na jaře běhali s registrací oddílu OOL. Najednou, když se to hodí, jsou z nich cizinci bez registrace ČSOB???!!! Nojo, jakožto v ČR registrovaní závodníci by asi neměli šanci, že? Protože na všech jarních závodech, kde jsem je zaregistroval, obsadili vždy chvost výsledkové listiny.

Neměla by u cizinců být brána na zřetel také jejich výkonnost? Kdybych se (čistě teoreticky) chtěl přihlásit na mistrovství v některé ze skandinávských zemí, pořadatel by se možná podíval do světového rankingu, ale každopádně bych byl zdvořile odmítnut. Jen u nás je asi možné všechno...

Ale myslím, že zmínění borci v ČR nepobývají a netrénují zadarmo. Takže trochu tuším, odkud vítr vane. Přijde mi to hodně nefér. Těch pár míst ve startovce semifinále MČR by si určitě víc zasloužili třeba závodníci, kteří obsadili na oblastních přeborech 1. nepostupové místo.

Pokud budete mít trochu času, těším se na vaše názory.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)