Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chování a přístup pořadatelů


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 18.3.2014 20:24:18, z adresy: 88.81.82.203


>Jako opravdu neznalec věci bych se rád zeptal pro koho tedy kategorie příchozí v OB tedy opravdu je ? Jak jsem už psal mám zkušenost s běháním a děním okolo a tak když se někde vyhlašuje v rámci závodů kategorie pro příchozí startují v ní opravdu maminy co si odskočili od plotny a dětí nebo pánové co se večer v hospodě trumfovali jestli to jde vůběc uběhnout a podobně. Je pravda že v posledních letech zažívá běh vlnu popularity a příchozích je leckde více než atletů v elitní kategorii. Proto mé překvapení že v OB tzv. příchozí byli úplně jiná kategorie. Proč ale nestartují ve své kategorii a příchozí nejsou opravdu úplní neznalci z ulice ? Ten název příchozí mě tedy přijde dost zavádějící.

Dobrý dotaz :-)
Obecně to hodně často asi budou "přátelé některého klubu".
Když to vezmu podle nás, tak jsou to třeba lidi, kteří pár let dělali orienťák jako děcka a různě intenzivně se k tomu chtějí vrátit.
Nebo občas sebou vezmeme někoho známého, který chce orienťák zkusit.
Nebo máme nějakého takového známého daleko od nás, ale blízko místa, kde jsou závody. Tak ho přihlásíme.
Nebo u nás začne chodit do orienťáku nějaké 13-14 leté dítě a neví, jestli to v tom lese zvládne a bude ho to bavit, tak ho přihlásíme do příchozích a jde s ním nějaký náš "stabilní" příchozí.
Nebo si chce orienťák zkusit jeho rodič.
Nebo třeba běhám přes 30 let já, běhají moje děti a moje žena má vcelku kladný vztah k orienťáku, ale má odpor k jakémukoliv sportovnímu soutěžení. Tak třetí rok chodí příchozí.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)