Re: Chování a přístup pořadatelů


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Daniel , posláno: 17.3.2014 12:06:38, z adresy: 46.135.117.21

>Dobrý den všem,
>
> orientační běh neběhám, ale byl jsem vyzkoušet první závod dnešního roku, jelikož mě to zaujalo a zjistil jsem, že ho mám víceméně zarohem(na Kosti). Závod jsem si užil a rád si zaběhnu další. Ale co mě udivilo, bylo chování pořadatelů. Vzhledem k tomu, že jsem se o závodě dozvěděl pozdě a nejsem nikde registrován, vyrazil jsem s tím, že se dohlásím na prezentaci, kde mě div neseřval starší pán, že přihlásti se mám předem(to potom co jsem stál asi 20min) frontu a už jsem vážně přemýšlel nad odjezdem zpět domů. Nikoho nezajímalo, to že patřím mezi veřejnost a chci si orientační běh vyzkoušet, právě naopak mi z chování na prezentaci přišlo, jako bych byl úplně naobtíž. Ale tím to neskončilo. Bylo mi řečeno: ,,Napiš se tady a počkej". Takže jsem jen směnil frontu ve které stáli další 2 lidé a postupně dalších asi 5. A z toho co jsem pochopil trvá zadání jednoho člověka do PC, přidělení čipu asi 30min. Když jsem všechny tyto procedury přestál a došlo na to že bych měl zaplatit, byl hrozný problém platit pětistovkou.
>
>Nakonec jsem si závod užil a byl jsem rád, že jsem přetrpěl prezentaci. Ale myslím, že by se pořadatelé mělo zamyslet, jestli ostatní závodníky z řad veřejnosti tímto přístupem neodradí.
>
>Jinak proč to píši sem? Z jednoduchého důvodu a to, že jsem nenašel jiné otevřené fórum, kam bych mohl své poznámky dopsat.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)