Re: Dost bylo soutěží!


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 28.8.2013 15:33:05, z adresy: 194.68.186.11

Staci mrknout na svedsky system. Jeden spolecny ranking pro D16-99, H16-99. Samotny ranking dospelych pro nasazovani do kategorii na zavodech je jen vysek.

Funguje to bez problemu pro cca 12 tis. zavodniku.

Uz jsem kdysi navrhoval, aby se zavedl ranking minimalne pro DH18 (kvuli navaznosti na rankingove kategorie) - maji uz dostatecnou vykonnost, aby ovlivnovali body. Je to stejne jako pocet zavodu (10) - o tom uz se debatovalo nescetnekrat. Kdyz se holt par bafunaru zasekne, tak se neda nic delat.

Technicky neni v ORISu rozdil resit ranking jen pro 21 nebo pro vsechny kategorie. Je tady spise otazka organizacni - rankingovy boss (Radim) musi kontrolovat vice dat a hlavne poradatele musi na zavodech dodrzovat pravidla - dost casto se stava, ze "rankingove" kategorie splnuji vsechny rady a u ostatnich kategoriich se nad tim mavne rukou.

Ale ve finale to je jedno, kdyz cesti reprezentanti nemaji potrebu jezdit ani na zavody MCR. O zavodech ceskeho poharu nemluve. Jak pak ma ranking a jine souteze vypovidat o vykonnosti a mit nejakou vaznost...



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)