Re: Český pohár veteránů


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: sosma , posláno: 22.8.2013 21:35:16, z adresy: 89.176.1.173

Obávám se, že ranking veteránů jen tak někdo "nevyjede". A pokud, tak skončí rankingem co jsou B žebříčky (tam jen chybí celostátní soutěž). Jedinou inovací CPV bylo, že už se dělají tabulky podle věkových kategorií. No hurá i za to.

Osobně mne veteránské soutěže nezajímají, protože dříve jsem preferoval neveteránské kategorie a teď už nemám ani na ty ani na ty .-)

Jediné co uznávám jsou jednorázová veteránská mistrovství, kde už se to s věkem štosuje vše do správné věkové konkurence. Jen si myslím, že jako veterán podám slušný výkon jen první den, tedy třeba dvoudenní klasika je blbost. Navíc kvalifikace běží všichni proti všem a druhý den jsme rozděleni do podkategorií. Já třeba první den za mlada býval čtvrtej pátej a druhý den dal výkon na Cé finále. Ale B finalisty jsem oficiálně porazil.

Pokud bych to bral vážně, tak by mi spíše vyhovovaly po vzoru dorostu vedle veteraniád ty B žebříčky. Nejvýš by se mohlo vymyslet celostátní hodnocení. Asi by to vedlo k vyhodnocení třeba 8 závodů z 20, ale jistá míra neobjektivity by se u veteránů snesla - on má stejně každej druhej neobjektivní zdravotní nevýhody (třeba jiné dioptrie), a neobjektivita může být nakonec i při 6 závodech z 8.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)