Re: Re: Kategorie Prichozi


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: japro , posláno: 19.6.2013 8:03:09, z adresy: 147.32.62.130

Kategorii jsi měl, takovou, jakou sliboval pořadatel v rozpisu
P3 – jednoduchá trať pro příchozí
P6 – mapově náročnější tréninková trať
Jináč problém s počtem příchozích je v tom, že pořadatele bude něco stát předjímaný příchozí, ať přijde, nebo nepřijde. Mýt možnost dohlásit se na místě je pak logicky omezená, protože nemůžeme čekat od pořadatelů, že budou mít fůru map, kterou v případě špatného počasí vyhodí.
Situaci lze samozřejmě řešit i operativně na místě. Klade to však další nároky na vybavení a čas lidí na prezentaci a v IT a to za to většinou nestojí.

>Jsem čerstvý obchazeč příchozích .-) Na minulých béčkách jsem se uklidil ale jen na oblasťák. Stejná veteránská trať a levněji, ale motivace byla v tom, že nemohu plnou trať naplno, tak jdu jen do lesa.
>
>V Mezihoří mě zaskočila náročnost tratě P6. Mapově příjemně těžké a nepříchozí, fyzicky pro chromáka nepříjemně, žádná cestovka a ta volba postupů mezi klacky a bažinkami. Nakonec z toho byla délkou a obtížností zase moje veteránská trať, jen levnějši, ale ne po cestách. Je pak otázka komu to bylo určeno, zda o-běžcům co fyzicky nebo finančně nemohou, nebo těm opravdu "příchozím". Beru to tak, že chromák, co chce do lesa zkousne jednoduchou trať, možná by ho pak nemusel pořadatel chtít sebrat autem jako mě v neděli, ale ta trať je primárně pro příchozí. Druhá otázka je kategorie příchozí 50 kilometrů od civilizace a bez propagace, aby někdo přichodil.
>
>



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)