Re: Kategorie Prichozi


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 18.6.2013 19:24:24, z adresy: 88.81.82.203

Zdar,
přesto, nebo právě proto, že jsme na našich závodech taky měli problém s touto kategorií, tak s tebou v zásadě souhlasím.
Řekl bych, že když se chceme zabývat tím, jak k této kategorii máme přistupovat, tak je dost dobré uvědomit si význam slova PŘÍCHOZÍ. A podle toho bychom tu kategorii měli brát - kdo se na závodech jakýmkoliv způsobem objeví s tím, že by se odvážil do lesa (a na svou kategorii si netroufá), tak by mu to s co nejmenším počtem překážek měla umožnit kategorie příchozích.
Jestli si dobře vzpomínám, tak přesně takto jsme uvažovali, když jsme v naší oblasti před pár lety rušili zvýšené startovné pro kategorii příchozích. Je fakt blbost, když přijde PŘÍCHOZÍ (třeba proto, že má za barákem závody a v pátek večer ho telefonem nahecují dávní spolužáci, kteří přijedou 100 km na závody) a měl by platit dvojnásobek, protože se nerozhodl o týden dřív.
Druhá věc je, jestli závody s omezeními startu (mistrovství) jsou ty pravé pro to, aby se na nich proháněly desítky příchozích.

>Zdar,
>zajimal by mne vas nazor na kategorii Prichozich, oznacovanou jako P. Vzdy jsem si myslel, ze to je jako HDR, kdy dopredu poradatel nevi, kolik lidi mu prijde a je hlavne delana pro prichozi. Tedy hlavne jako "naborova" (ridic autobusu, otec/matka rodiny, ktery privezl sve ratolesti ...), proste neorientaky.
>Jak se tedy muzou takovy opravdovy prichozi tvarit, kdyz na prezentaci jim poradatel oznami, ze bezet nemuzou, protoze neni v kategorii misto?
>Nejbeznejsi je to na zavodech, kde jsou nejake podminky pro moznost startu (klasika, kratka, sprint ...). Tam se stane, ze kdyz se chcu prihlasit 2 dny predem (uz tohle je spatne), tak mi poradatel odpovi, ze uz nejsou vakanti.
>Castym duvodem urcite bude, ze kdyz se rozhodnu 2 dny predem (coz uz je spatne), ze chcu jet na zavody, tak se mi nechce platit 2nasobne startovne, kdyz si stejne chcu jen zabehnout ...
>Moznosti, jak toto (nedostatek vakantu v P) podle mne jednoduse vyresit je, ze na startu bude stolek se vzorovou mapou kategorie P, prazdne mapy, fixy a zavodnik si mapu nakresli. Stejne nejde o body, ale jen o probehnuti.
>
>Vas nazor?



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)