Re: Re: Pravidla


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech , posláno: 4.4.2013 9:39:20, z adresy: 90.178.108.180

Nejsem si jistej, jestli 20cm snehu v pulce dubna jednou za 30 let je duvod pro zmenu konceptu terminovky.

Nevim moc, jak by se melo MM ze strany svazu (nebo SK) podporit. Nedochazi od pristiho roku (nebo dokonce od letoska) ke zrovnopravneni stafetovych zavodu MM a JP se stafetovymi vikendy (vsechny kat. B)?

RH

>Děkuji Sosnovi za uvedenou citaci a já bych si dovolil ocitovat z LCE stránek, pravděpodobně od dalšího z významných členů SK:
>„… Totéž platí i pro nepříznivé povětrnostní podmínky... závody se absolvují v jakémkoliv počasí a na to si musíme zvyknout. Neregulérní trénink je něco jiného než neregulérní závod…“.
>A v návaznosti bych pak pokračoval v diskuzi jiným směrem než řešit, zda-li pořádat v Šumperku nebo v Chebu MM. Všichni zodpovědní pořadatelé by přijali stejné rozhodnutí jako v Šumperku, i když odvolání hlavních domácích závodů je nepoměrně těžší než oblž či jedné etapy vícedenních.
>Předpokládám, že už nyní jsou v určité nejistotě pořadatelé z LCE, jak se podaří připravit a uspořádat závody příští rok.
>Nevím proč Morava, objektivně trošku slabší ve své sportovní výkonnosti ( vycházím z ŽA a rankingu) musí mít pravidelně tento závod v první polovině dubna.
>Pro kategorie DH14 začíná hlavní sezóna tímto závodem, dokonce s přízviskem Mistrovství Moravy. Tyto naděje, které by pak mohly být v dorosteneckém družstvu se musí v období března a pak někdy na velikonočním soustředění (pokud vyjde před MM … ) připravit na tento závod (za každého počasí, s tím, že by jejich forma měla být na určité úrovni), který taky můžeme pro ně nazvat vrcholným v celé sezóně… .
>Závod MM je veden v hlavních závodech domácí sezóny jako nechtěné dítě. Tak co udělat něco podobného v Čechách jeden víkend, pak na Moravě druhý víkend, bude to pro ŽBČ a ŽBM kategorie DH14 se pěkně mezi sebou na jiných typech terénů porovnají (budou počítáni ve svých žebříčcích).
>Mistrovství Čech.
>Prosím vás SK, nekašlete na tu Moravu. Je zvykem slabším pomáhat.
>
>Druhý podnět v mým úvodním sdělení je v nadpisu vlákna, které Sosna vtipně změnil.
>Myslíte, že není potřeba na tyto situace – „povětrnostní vlivy“ v pravidlech myslet? Když už hlavní závod sezóny je určen na toto období.
>A co pak. Není místečko v termínovce, kam takto postižený závod přesunout.
>



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)