Re: Re: Velká cena Olomouce - chybně zmapováno??


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Mrazák , posláno: 8.10.2012 8:17:55, z adresy: 193.85.237.111

Na závodech jsem nebyl, ale z toho, co tady čtu a vidím, to bylo přesně tak, jak píšeš (chyba mapaře (jak tohle někdo může nakreslit?)+stavitel(když to nechápu, tlačím na mapaře)+rozhodčího(ten to neměl povolit)+pořadatele(měl to omlíkovat)). Kdybych byl stavitel a dostal mapu v klidu doma, stejně bych nevěděl, co tím mapař myslel (cestičky mezi zakázanými prostory?). A co teprv závodník, který má půl vteřiny na rozhodnutí. Když už zakázaný prostor, tak celé jednou barvou a omlíkovat a kontrolovat rozhodčím.

Na druhou stranu chápu konečné rozhodnutí - nedisknout nikoho, asi lepší řešení, než disknout pár lidí (podle mezičasů - blbost, nebo podle přiznání), i když je to vůči někomu nefér. Navíc podle protokolu ani nebyl podán protest.

Stejně tak sobotní štafety se možná taky rušit nemusely - kolik štafet to poškodilo - pět? Ovlivnilo to výsledky? Podle mě moc ne, stejně vyhráli ti nejlepší. A těm poškozeným (stejně jim asi nešlo o medaile) by možná stačila omluva. Ale jakmile byl podán protest, bylo jasné, že se závod musí zrušit.

No, podzim je pořadatelsky zajímavý, snad se dočkáme nějaké diskuze a rozborů na semináři.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)