Re: Re: Re: Co takhle zveřejnit mapu předem?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech , posláno: 6.6.2012 22:40:59, z adresy: 88.200.108.50

Rouman si uvedomoval, ze do toho terminu bude nekdo rejpat, a proto ho dal do uvozovek. Nahradte si to cimkoli prijatelnejsim, ale ten smysl podle me plati. Podle principu "ne kazdy na to ma cas" by se pak mohli zvyhodnovat i ti, kteri nemaji cas behat. Zverejneni mapy je podle me podobne jako kdybys vsem predepsal stejnou fyzickou vykonnost.

>>Já si myslím, že i ono "překreslování" mapy, resp. její chystání si má své kouzlo a i opodstatnění. Věř tomu, že když budeš mapu poctivě kreslit x hodin, tak si toho zapamatuješ opravdu hodně a může se to hodit. Kdežto pouhé "měření" postupů na předpřipravené mapě tolik nedá. Navíc při tomto kreslení se projeví zkušenost člověka kde najít zajimavé podklady a zároveň se ukáže, komu na tom závodu záleží.
>>Varianta zveřejnění mapy předem podle mě naopak napomáhá "líným lemplům" :-)
>>
>Do sprintu vám kecat nebudu, ale s poslední větou nelze souhlasit z principu. Za "líné lepmly" označuješ všechny, kteří z jakýchkoli důvodů (pracovních, studijních, rodinných) nemají dost volného času na to, aby si vedle vrcholového tréninku a potřebné regenerace ještě x hodin hráli s mapou. Optimum je samozřejmě být bezdětný single s volnou pracovní dobou, ale realita může být poněkud jiná i u elitních běžců.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)