Re: Re: Re: Re: páteční sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Iva Košárková , posláno: 6.6.2012 21:15:02, z adresy: 89.176.250.230

Návrh na zavedení kvalifikace a finále na MČR ve sprintu se posílal na soutěžní komisi min. poslední 2 roky (http://www.orientacnibeh.cz/ob/informace/zapisSK111117.pdf). Bohužel zatím bez úspěchu. Ačkoli argumentů pro je výrazně více, tak proti hovoří prý především to, že se nenajde dostatečný prostor pro oba závody a taky, že by byl problém s uzavřením části města na celý den.



>Přesně tak! Udělejme kvalifikaci stejně jak na middlu a všichni budou spokojenější: Závodníci si zaběhnou 2 závody a všichni mají šanci se kvalifikovat do finále (nebo naopak z finále vypadnout:-). No a pořadatelům se přihlásí více lidí než na výběrové MČR, takže budou mít vyšší příjem.
>
>Myslím si, že pokud je sprint takto uprostřed týdne, tak bude o start v kategoriích DH21AB minimální zájem.
>
>>A co třeba MČR ve sprintu konečně spojit s kvalifikací, aby se nemuselo jezdit přes půl republiky kvůli 12 minutám? ;-)
>>Tím spíš, že Chrudim je město veliké, sprintu a minimalistickému tréninku zaslíbené. A je v těm mnoho paneláků k obíhání...
>>
>>
>>
>>
>>>Radujte se: Příští rok je ten závod na státní svátek uprostřed týdne. Takže dětičky o školu nepřijdou. Ale už se ozvaly hlasy, proč MČR ve sprintu není s něčím spojené, že prý se někomu nebude chtít přes půl republiky kvůli dvanáctiminutovému závodu. Tak všem se nelze zavděčit...



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)