Re: Re: Zahraniční závodníci na MČR sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Pally , posláno: 4.6.2012 12:38:13, z adresy: 85.93.126.99

Prosím, nepodsouvej mi něco, co jsem nenapsal. Ve svém příspěvku se pouze táži, zda se nejedná o neznalost či ignoraci (opravdu mi to přišlo jako neznalost výkonnosti Pala Bukovace ze strany pořadatelů).

To, že je celá záležitost nedorozumění, jsem uznal ve své reakci na Petra Klimpla. (Samotný systém bych zkritizoval stejně jako Palo, ale to je v této záležitosti off-topic.)

Nicméně mi prosím vysvětli, proč jste dali Pala do H21B, když má licenci E? Opravdu se na MČR neberou v potaz licence?

Přeposlat e-maily nechci.



>Ve svém příspěvku píšeš o totální neznalosti a ignoranci ze strany pořadatelů, protože se mě to jako HR závodu dotýká, odpovídám za pořadatele :
>Mail Pala Bukovace ohledně startu na MČR sprint jsem obdržel 30.5. dopoledne, tedy 2 dny před závodem, v době kdy byla rozlosována a zveřejněna startovní listina. Pravidla ohledně startu na MČR jsou daná a jako HR závodu jsem povinen je respektovat. Rozřazení závodníků do podkategorií bylo provedeno v souladu s předpisy a zkonzultováno s vedoucím skupiny pro ranking. Je to bohužel tak, jak píše Petr Klimpl, pokud by se Palo Bukovac přihlásil jako závodník SVK, byl by mu bez problémů start umožněn. V následné korespondenci Palo Bukovac sice kritizuje systém, který je zavedený pro právo startu na MČR ve sprintu, nicméně přiznává, že jako pořadatelé máme pravdu. (mohu ti přeposlat).
>
>
>>Citace z rozpisu MČR sprint: "MČR ve sprintu je otevřeno i pro zahraniční účastníky. Pořadatel rozdělí zahraniční závodníky podle výkonnosti (WRE) do podkategorií D21, D21A, D21B resp. H21, H21A, H21B".
>>
>>Minulý týden došlo k celkem trestuhodné události. Na MČR sprint byl přihlášen Palo Bukovac (licence E, člen slovenské repre, a mj. 2. místo v H21E na Sprint Cupu v Lipníku na Bečvou o týden dříve). A protože není na špici českého Rankingu, pořadatelé ho vyšoupli z mistrovského závodu. A to hned pořádně - Palo byl zařazen do kategorie H21B (!!), zatímco reprezentace Spojených arabských emirátů si mohla výletovat na trati H21A.
>>
>>Já se ptám: Jak je toto možné?!? Jde o totální neznalost či ignoraci ze strany pořadatelů při rozdělování do podkategorií? Jak je pak možné, aby pořadatel rozhodoval o tom, kdo poběží a kdo ne? A jak je možné, že mistrovství běžela Katarína Labašová, která je v rankingu 57.? To je měření stejným metrem?
>>
>>Jsme fakt taková orientační velmoc, která vládne světovému OB, že si můžeme dovolit odmítat kvalitní zahraniční konkurenci? A nebo jsme se jen báli, aby nám náhodou jednu z medailí nevyfouknul nějaký Slovák?
>>
>>Pořadatelé a vy, kdo za tímto rozhodnutím stojíte, můžete si gratulovat, Pala jste tím otrávili tak, že radši zůstal doma a na všechny 3 víkendové závody se vykašlal...
>>



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)