Re: Re: Re: lesní sprint bude na MS, soutěžní komise spí


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Baron , posláno: 9.4.2012 10:23:52, z adresy: 90.183.203.227

Tebe trápí takové legrácky, že je snad škoda kvůli nim opotřebovávat klávesnici. Poslechni si, co trápí mě: kdysi dávno jsme na MČR družstev s VČ oblastí slavně zvítězili. Dokonce tak slavně, že na ostatní oblasti nebylo místo na bedně. Ale dali nám jen diplom bez medaile, kterou nám kdosi slíbil dodatečně, že prý jedna sada chybí... a nic. Cítíš už tu strašnou křivdu? Byla dokonce tak strašná, že jsem na ni zapomněl. A teď mám problém, nemůžu si vzpomenout v jakém devadesátém roce to bylo a jestli mohu svaz požádat, aby nám ty medaile dodatečně poslal. Myslím, že by to bylo fér a svaz by udělal radost 24 lidem. Odhaduju dokonce, že pro polovinu by to mohl být dobrý důvod se k OB vrátit. A ještě je tu možnost, že to bylo celé jinak, tehdy se prostě dětem placky nedávaly a já si to za těch několik let celé pospojoval úplně jinak. A teď mi, Jirko, poraď.



>já už jsem Starouši jarní sezónu musel ukončit, v současné době se jenom snažím udržovat ve formě na protesty, abych byl ready, až ODS ještě víc přitvrdí režim (zatím poslali za mříže jenom ridiče Smetanu a teď se snaží něco rychle vyrobit na miliardáře Janečka), aby se nikdy nevyšetřily jejich loupeže v eráru.
>
>
>
>
>
>>A na kterou z těch dvou disciplín jsi vlastně potrénoval před sprintem na Kuňce? Sprint nebo dlouhá? :-D
>>
>>>Koukám na stránky WoO a je tam opět zmínka o tom, že lesní sprint by byl součástí programu MS, pokud by došlo k rozdělení MS na dvě:
>>>
>>>http://news.worldofo.com/2012/03/22/woc-in-the-future-not-quite-dead-anyway/
>>>
>>>Metodicky již máme díky mému metodickému dopisu tuto disciplínu zvládnutou, škoda, že soutěžní komise nevyužila náskoku před světem a disciplínu nezadefinovala a nezavedla v ní MČR (společný víkend s MČR na dlouhé trati by nejen dle mě měl úspěch).
>>>
>>>Na protest začínám uvažovat o DDOS útoku na webové stránky tohoto svazového orgánu, abych členy konečně probudil.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)