Kterým azimutem teď?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: kra-jan , posláno: 6.4.2012 9:00:31, z adresy: 212.47.23.108

Je mi jasné, že tímhle komentářem nikoho nepotěším, a zejména pak ne Tebe, Bestíku. Leč nemůžu si pomoct. Ujišťuju, že kdybych uměl interaktivní systémy, dávno bych to udělal sám - :)

Malá rekapitulace: když nepočítám svůj výtvor na kra-jan.cz, má český orienťák už tři kalendáře závodů. Přitom ten oficiální od Vládi Hory, ten, co je v přihlašovacím systému ("Výběr závodu, informace o závodech") ani tenhle Tvůj není na svazovém webu. Podotýkám, že použití přihlašovacího i výsledkového systému je závazné.

Pokud se všechny ty systémy budou rozvíjet nezávisle, je celkem jasné, že při jejich spojení v jeden se bude většina věcí prostě muset dělat ZNOVU.

Byl jsi to právě Ty, Bestíku, kdo tady kdysi upozornil na švédský Eventor. Ten má velice jednoduché ovládání a přitom zajišťuje všechny základní funkce. Proč něco takového ku*va není možné u nás? Vzhledem ke specifikům závodní registrace asi není možné převzít systém jako takový, ale máme alespoň jasné zadání, jak má vypadat. Není potřeba nic vymýšlet.

Je to fakt neskutečné, že se jinak velmi inteligentní lidi nedokážou domluvit.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)