Re: Re: Re: Kalendar 2013


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Martin Váňa , posláno: 20.11.2011 19:44:27, z adresy: 90.177.214.32

Některé návrhy zaslané SK jsou opravdu zvláštní, proto by bylo zajímavé, kdyby u daných návrhů bylo napsáno, kdo je SK zaslal. V uplně nejlepším případě uvádět, jak který člen hlasoval.

Já jsem společne s Jindrou Kořínkem zaslal za TUR návrhy 21-24 ty jsou v zápisu z pochopitelných důvodu uvedeny ve zkrácené formě bez našich komentářů.

Pružnost SK je vidět na bodě 23. - U MČR KT je to trochu na knap, ale je opravdu nutné u MČR KL rozhodovat téměř dva měsíce předem?


>Trendy jsou jasne. Misto toho, abychom jeli podle svetovych standardu, vymyslime novy cesky system. Baby jsou zatim na svetovych soutezich dobre, tak jim nechame o 5 minut kratsi casy (ty dobre na to maji a ostatni jsou rady ze prezijou - teda dokud neskonci Dana s Evou...). Chlapi behaji kulove (sorry Bete :-) ), tak jim naopak prihulime... A taky tech 5km na draze bylo moc, 3 budou stacit. Co takhle navrhnout supersprint na 9 minut na nove MS a zrusit klasiku? jj by to mohl rozpracovat... :-)
>
>Doufam, ze se SK ve svem opatreni na povinnost absolvovat 4 rankingove zavody pred MCR stafet a druzstev zamerila opravdu jen na cizince... 4 rankingove zavody ma v Cesku jen pro zajimavost pouze 54% H21 zarazenych do rankingu, tak by mozna nemel kdo bezet. :-) Kazdopadne je pekne, jak jsou Cesi posrani z toho, ze jim Baptiste natrhl zadnici, a rychle vymysleji, jak se tomu pro priste vyhnout. Fronta cizincu touzici po startu v Cesku je fakt dlouha...
>
>>A trochu mimo na závěr: Jaká motivace vedla ke zvýšení směrného času v semifinále na MČR klasika v H21 na 70min? Jednak se opět začínáme rozcházet se světovým formátem kvalifikace na long a druhak je dle mého názoru 60min pro vítěze dostatečných, neb hned druhý den je závod na 95min. (A navíc stejně postoupí stejná množina lidí...)
>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)