Re: Kalendar 2013


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Pally , posláno: 20.11.2011 15:56:55, z adresy: 90.176.121.108

Taky by mě hodně zajímalo, proč nejsou tyto informace veřejně dostupné. Navíc pokud nahlédnu do kalendáře 2013 tak mi to přijde dost zajímavě rozdělené: V roce 2013 mají být 2 víkendy ČP na Moravě a neobsazené jsou právě 2 víkendy na jaře. Dále MČR middle je taky na Moravě => předpokládám tedy správně, že nás čeká moravské jaro?

Proč už není Sprint Cup se štafetami a je ve státní svátek uprostřed týdne jako samostatný závod?

A trochu mimo na závěr: Jaká motivace vedla ke zvýšení směrného času v semifinále na MČR klasika v H21 na 70min? Jednak se opět začínáme rozcházet se světovým formátem kvalifikace na long a druhak je dle mého názoru 60min pro vítěze dostatečných, neb hned druhý den je závod na 95min. (A navíc stejně postoupí stejná množina lidí...)


>Ve sdeleni sekce OB 17/2011 je seznam pridelenych zavodu na 2013. Ze stranky vyberovych rizeni vsak zmizly vsechny udaje vcetne historickych informaci. Stranka je v rekonstrukci (obcas tam nahlednu a nejaky patek uz to je) :-) .
>
>Existuje tedy nekde verejny prehled toho, ktere oddily a s jakymi tereny (dve zakladni pravidla pro prideleni zavodu) se do VR prihlasily? Nebo se pridelovani zavodu presunulo do stavu utajeni ve stylu "ja na brachu, bracha na me"? Prunik poradatelu vrcholnych zavodu CSOS 2012 a 2013 vypada zajimave... :-)





Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)