Re: Re: H.S.H. Vysočina cup


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Radim , posláno: 14.7.2011 17:55:52, z adresy: 94.242.66.58

no namísto wifi připojení o online výsledků na shromaždišti bych uvítal základní spárovaní plateb, které naši závodníci platili...a dosud nejsou v systému...Ikdyž pravda je, že mi říkali, že platili už v červnu, takže ruku do ohně za platby nestrčím ;-)))

>Hlavně že jsme neodradili Vás, O-běžče, to by byla škoda :-) Systém OB Haná je pro vícedenní závody opravdu nevhodný, proto Kachna, ředitel závodu, obětoval nemálo svého volného času, aby krom ostatních povinností usnadnil především sobě příjem přihlášek. Určitě uvítá veškeré věcné připomínky (jak jste si možná všimli, vlastní systém jste měli už vloni, ten letošní je opět kompletně překopaný).
>Ad 2) Pořadatelé zvládají, dokonce si vymýšlejí takové hlouposti jako aktuální výsledky přes wi-fi do chytrých telefonů. Startovka bude vyvěšena hned jak to bude možné, pokyny taktéž - určitě v nich nenajdete nic překvapivého, zásadní info je již v rozpisu.
>
>Doufejme že i letos to BUDOU pěkné a snad i výjimečně slunečné závody (i když jako stavitel E1 bych Vám skoro přál nejaký ten deštík, ať si to užijete stejně jako já před pár týdny).
>
>>1. Přihlásit se přes přihláškový systém tohoto závodu byla hrůza - snad se to projevilo i do menšího počtu startujících než obvykle. Zlatý přihláškový systém OB Haná.
>>2. Pořadatelé nějak nezvládají. Ve středu večer bez startovky a pokynů.... A to první termín přihlášek skončil před 3 týdny.
>>Škoda, bývají to pěkné závody. Nepružnost pořadatelů hodně lidí odrazuje.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)