Re: Re: Re: Re: zájemce o práci v metodické komisi - překlad knihy Gunder Häggs dagbok


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 22.6.2011 14:28:34, z adresy: 78.128.168.58

to mě trochu mrzí, že jsi si z jeho tréninku odnesl jenom to, že to byla stálá zátěž na 5km beze změn. S těmi komentáři a například výběrem tréninkového okruhu, který Hägg každý den běhal, to vyzní trochu jinak (je třeba zajímavé to, že ačkoli byl atlet, většinu tréninku běhal terénem v tretrách)

jinak to, že Häggovy časy na současnou atletickou špičku nestačí, jsem si všiml, je to taky trénink vhodný pro amatérské sportovce, co chtějí za minimum nákladů a úsilí mít maximální OB sprintovou výkonnost (pokud bys chtěl třeba překonat český rekord na 5km či běžet na olympiádě, pak máš lepší kontaktovat Jirku Sýkoru, já se specializuji na trénování běžců, co chtějí být s co nejmenším úsilím a tréninku na pár minut denně zdatnými soupeři, nikoli běžců, co chtějí být nejlepší).



>To jsem si už pročet dřív, ano, to je 5km ve sněhu a pod... - stálá zátěž beze změn... jinak klidně řeknu, že jako jsem OB/atletika lama - tak tyto časy se u nás prostě neběhají... viz limit na MS v Tegu - na 5000m je IAAF A limit 13:20,20 a IAAF B limit 13:27,00 = shodný s limitem ČAS...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)