Re: Přihlášky na


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Martinec , posláno: 13.6.2011 10:51:47, z adresy: 85.71.192.16

>Ahoj,nevíte prosím někdo,kdo mohl povolit použití přihlášek jiným systémem než je www.obhana.cz? Když je na 98% zákon, tak nechápu, že je povoleno 2% přihlašování na vícedenní. Důsledek je ten, že se nelze přihlásit vůbec ;-) - viz. aktuální problém s přihláškami. R.


Ahoj,
momentálně nefungují stránky orientačního běhu SK Chrast a tedy i stránky HSH Vysočina cupu. Je to technický problém. Velice se omlouváme za potíže a pracujeme na nápravě. Jak už bylo napsáno přihlášky běží dál na http://vysocinacup.meganabytek.cz/ a rozpis je dostupný na adrese http://www.obchrast.com/2011/HSHVysC/Rozpis_H.S.H.11-cze.pdf .

"Alternativní" přihlašovací systém jsem povolil já. Vícedenní závody nejsou svazové závody, takže nevidím důvod proč by se musel používat systém OB Haná. Vlastní systém máme kvůli možnosti přihlašovat neregistrované závodníky a taky pro to, že se mi s obhana.cz špatně pracuje, ale to je asi nerelevantní.

Ještě jednou se chci omluvit za problémy a doufám, že tato politování hodná událost se neprojeví na Vaší chuti přijet na letošní ročník HSH Vysočina cupu.

Za SK OOB Chrast
Petr Martinec, ředitel závodu



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)