Re: Re: Za klasických dob


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kurej , posláno: 25.5.2011 14:01:36, z adresy: 91.191.112.81

>Reaguji jen na tuto cast, protoze se to nahodou tyka nas. K tomu mam tedy toto:
>1) Samozrejme, kdyby po prvnim kole vyberoveho rizeni na poradatele PZ v tomto roce EKP nefigurovalo v terminovce s datem sveho sprintu 27.4., tj. o vic jak mesic drive, tak by nas ani nenapadlo nacpat sve sprinty do stejneho tydne - peclive jsme zvazovali termin vzhledem k jinym akcim poradanym ve stejnem prostoru a take nasim casovym moznostem. Ze porada EKP svuj sprint jen par dnu pred nami a navic jako PP nas zaskocilo v okaziku, kdy uz jsme meli vse rozjednane na meste a hlavne nemeli v podstate zadnou jinou volbu terminu. A stale mi take neni jasne, od kdy se Prazacka nachazi v Liboci (viz misto stredecniho sprintu uvedene stale v terminovce na strankach PSOS)
>2) Ke startovnemu: ano, take si zrovna nemyslim, ze 90 Kc je malo, nicmene je to povolena hranice, kterou nekdo nekde odhlasoval, riziko ztraty krabicek, ktere pak budeme muset hradit, je ve meste vetsi. A nejak si na tu novou mapu pro poradnou klasiku vydelat musime. Podotykam, ze sprint poradame poprve, dosud jsme pokazde poradali klasiku (jestli poradnou, necht posoudi zavodnici, ale smerne casy jsme meli pokazde v poradku), a to v poslednich trech letech 3x.
>
>
> Pro oblasťáky to bylo lepší řešení, než že se dnes v Praze běží jeden týden nic a další 3 žebříčkové 15 minutové sprinty (každý za správně mastný startovný jako u klasiky).
>
Hakimka, 90,- Kc je malo!!! Za tie peniaze chcu sudruhovia mapu, TOIky, miesto na postavenie stanu a ine... Proste kym budu vo vedeni zvazu sudruhovia, tak to tak bude fungovat...



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)