Re: Re: Re: Re: Róbert Štefko hobíkům: Běhejte méně, ale intenzivněji


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 8.5.2011 23:00:42, z adresy: 62.240.183.85

Kurej, Karel Engliš kdysi o Masarykovi řekl, že to není vědec, jelikož na to je jeho práce málo systematická a příliš výběrová, že je to ale prorok, kterého je radno poslouchat.

a stejně tak přistupuj i Ty k mým tezem

i když přiznám se ti, že mě, stejně jako Masaryka v jeho pozdějších letech, chytá skepse o účinnosti, jelikož jak jsem si přečetl na stránkách české reprezentace, tak nominační závod v disciplíně, která je díky nenutnosti tolik cestovat kvůli tréninku a závodům nejvíce romantická (tedy sprintu), není v Čechách, ale ve Francii. Už loni nás díky vzdálenosti nominačního závodu nereprezentovali v této disciplíně ti nejlepší závodníci a řekl bych, že to bude letos podobné !



>>nevím Kurej, proč bych nemohl odkázat na článek, ve kterém se píše to samé, co jsem zde psal celou dobu.
>
>Preto, lebo to co niekto napise, Ty vyuzivas len pre upevnenie Tvojich demagogickych teorii!
>>
>>To že jsi s ním dal pár beerov je tvoje věc, já si raději od něj přečtu, co si myslí o trénování, než za kolik má exáče.
>>
>>s úctou, skromností a pokorou,JJ
>
> ...ucta, skromnost a pokora? V Tvojom podani? Snad spatny vtip... Niekto kto uraza, ponizuje a neviem co este ludi, co maju iny nazor (napr. na OB), by si mal zistit co tie slova znamenaju...
>
>>
>>>Vle, s Robom (mimochodom volali sme ho, ani neviem preco - Trulo) som, este v KE, absolvoval nespocet treningov (v lese, na asfalte, drahe - lamali ma treneri na atletiku,gumovanie bez mozgu - vyhul!) A obcas sa k nam pridal aj Igor Kovac - Kofi (medajlista z MS na 110 preky).
>>> A okrem behania sme vypili spustu beerov... A bud si isty, ze nikto z nich nikdy, na rozdiel od Teba, netvrdil ze maju pravdu a nikoho neurazali ani nepodcenovali... Mal by si ich spoznat - stelesnena skromnost a slusnost - v porovnani s JJ...
>>>Tak netaraj voloviny a neodkazuj sa na na nikoho...
>>>
>>>>http://www.behy.cz/clanek/6912-robert-stefko-hobikum-behejte-mene-ale-intenzivneji/2
>>>>
>>>>tak jsem měl zase pravdu, i běžecká legenda si toho všimla.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)