Re: Re: Re: Re: Re: zničili orientační běžci vnucováním klasiky mládeži rychlostní běžecký talent Jana Mrázka a Petra Losmana ?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 7.4.2011 9:27:21, z adresy: 62.240.183.85

to, že jsou kolem 20.tého místa, byl kompliment, aby si nevzali můj příspěvek osobně, seznamy nezašlu, ty jsou soukromé.

chtěl jsem upozornit na fakt, že člověk s atletickým základem i po 5ti letech nicnedělání je schopen za 6 měsíců tréninku dohnat české o-reprezentanty.

Honza Mrázek sice psal, že na čas nad 70´ se to dá zvládnout kýmkoli za těch 6 měsíců, kdo alespoň trochu sportoval, ale já si to úplně nemyslím.



>Mno, pokud máš na mysli sebevraždu vrchního strážmistra Karla Kněze, pak to hodnotím v souvislosti s tehdejší situací jako hrdinský přístup k běhu věcí a jako rozumné vyhodnocení reality poté, co se dozvěděl, že Čurda udal Potůčka... Pokud Tauetem myslíš Bruna Tauta, pak budiž... Ale, prosím, můžu znát ten Tvůj žebříček od prvního do 20.tého? mahan@seznam.cz...
>PS: omlouvám se Bestíkovi, máš pravdu, že tyhle věci na BEN nepatří... Kdo je těch 11 borců před Schumpeterem????
>
>>můžu tě ujistit, že sportovci začínají až od 15.tého místa (12. je třeba Schumpeter)
>>
>>a dostali se i třeba před konceptuálního umělce Bruna či Karla Kněze
>>
>>>>Ty jsi ale kretén.
>>>Ahoj Mrazáku, nejsem "briefingový typ", ale: u Tebe bych neviděl problém - 1/2M za 70"- cool, OB repre... věnovat se jen jednomu (OB), třeba by to bylo lepší (silnice) - ale to si vyber, nebo dělej obojí. Nerozumím tomu, proč jsou zde napadáni lidé, kteří jsou u JJ až na 18.-20. místě v jeho hodnotovém žebříčku... Buďte kluci, rádi, že se tam vejdete... o mé maličkosti se JJ zatím nezmínil... a to teprve bude legrace, číst reakci na svůj názor!
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)