Re: Re: Databaze vysledku OB - verze 0.3


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 11.2.2011 10:03:15, z adresy: 81.216.183.138

Pro rok 2011 je to asi nerealne. Vypocet rankingu ma urcita specifika a postupy, ktere je treba pro internetovy system naprogramovat. Ale taky by se mi to libilo.

Ja se momentalne soustredim na to, abych umoznil 100% fungovani databaze do zacatku sezony (jeste chybi dulezite body jako nahravani zebricku, nahravani a zobrazovani stafet apod.). Programuju ve volnych chvilich a za tech par hodin denne/tydne se vsechno najednou udelat neda. Behem vcerejska nahrali Petr Henych (OE2003) a Mirek Chmelar (OB2000) do databaze cca 10 zavodu a overili tak funkcnost importu (ktery muze mit samozrejme jeste porad chyby, proto prosim co nejvice poradatelu, aby import vyzkouselo).

V usneseni shromazdeni sekce OB CSOS z 11.12.2010 je na rok 2011 bod: "připravit nové, moderní a komplexní internetové stránky sekce OB, které budou zahrnovat veškeré informace sekce a to jak vně tak i dovnitř svazu"

Predpokladam tedy, ze se behem roku 2011 podari ucelene vyresit i agendu souvisejici se zavodni cinnosti - registrace, kalendar, prihlasovani, startovky, vysledky, ranking atd. Tzn. provazani jednotlivych kroku a vytvoreni mista, kde by zavodnik i poradatel nalezli vsechny informace nebo alespon by se k informacim jednoduse dostali.


>Béďa píše: "Od letošní sezóny bude povinnost pořadatelů závodů sekce OB nahrát výsledky těchto závodů do databáze výsledků..."
>
>tak to by se mohlo zrušit posílání výsledků na 5 různých adres. Výpočet rankingu není nijak složitý, počítá se s tím, že by se ranking počítal rovnou v Databázi výsledků?
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)