Re: Re: Re: box


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 13.1.2011 11:48:47, z adresy: 62.240.183.85

o 2 měsících přípravy jsem mluvil o sprintu, nikoli o boxu.

Nedávno byl na Blesku online rozhovor s Konečným (mimochodem se v něm potvrdilo, že box opravdu je romantickým sportem, neb jak zmiňoval, dá se s tímto sportem začít prakticky kdykoli a stejně má člověk šanci na dobré výsledky - je to zajímavé porovnání s hokejem, kdy v 10ti je (asi až na malé vyjímky) pozdě, či s orientačním během, kde se výsledek ve standardních disciplínách (KT a KL) v dospělých odvíjí od množství nalezených kontrol v mládí (a kdo dřív začne, ten dřív mele)

čili na ten box přistoupím, až se srovnají váhové kategorie, můj otec váží 110 kilo, Bořan nevím, čili mi to teď může napsat, a já se ozvu, až ho v tomto směru dorostu.



>Myslím, že bys Bořanovu výzvu k boxerskému souboji měl přijmout. Ovšem s tím, že se domluvíte na souboji v ringu s opravdovým rozhodčím a dobou na přípravu dva měsíce (to je tvá tréninková lhůta k tomu se řádně připravit), dále bych doporučil vybírat kilo vstupné a výtěžek věnovat na charitu. Jsem přesvědčen, že by vybraná částka byla nemalá. No a pak bych vyzval Bořana přijmout souboj běžecký, aby to bylo fiftyfifty.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)