Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navrhy 2011 trochu jinak


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 20.10.2010 10:48:53, z adresy: 195.113.6.11

díky, pošlu to i tam, i když si od těch dopisů moc neslibuji a spíše bych řekl, že dojde na ten IV. odboj.

Včera jsem nad tím docela přemýšlel a pokud člověk dobře využije regionálního tisku s nějakým skandálem (v současné době člověk hlavně musí hrát na zelená témata (napadli mě orientační běžci, co si mejou auta na louce či co vozej v kufru odpadky přes půl republiky vyhodit je do lesa, jelikož nemají zaplacený poplatky za popelnice)), má velkou šanci prorazit, po tomhle tisk půjde hodně (pamatuju si, jak když jsem byl na sport. gymplu, tak regionální redakce MF DNES rozjela kampaň proti škole s tím, že tam o přestávkách chlastaj ve školním baru učitelé s žáky dohromady a přijela to řešit až Buzková a přitom to celé bylo postaveno jen na rozhovor s jedním mým spolužákem, který se chtěl se před svým kamarádem (nevěda že to je novinář) vytáhnout svým světáctvím a dekadencí).

Je to trochu škoda,ale nedá se nic dělat, soutěžní komise dává na Sosny, ZHL a jim podobné a se soutěžemi neudělá zhola nic.



>Technicka: ministerstvo, co ma na starosti sport, je MSMT. Ze to obycejny smrtelnik nema sanci postrehnout, je castecne chyba samotneho ministerstva. Ja jen abys zbytecne neutracel za postovne.
>
>>beru zpět, nefér soutěže pošlu jenom na český olympijský výbor, ČSTV a Ministerstvo kultury a sportu, policie má na starosti důležitější věci.
>>
>>
>>
>>>Takže si hochu uvědom co jsi tady právě stvořil. Jestli že jsi členem svazu a ten má ve stanovách určité podmínky členství, tak se ti taky toto tvoje dílko může nevyplatit. "Holt demokracie je demokracie".
>>>Takto veřejně osočovat, vyhrožovat a znevažovat organizaci, které jsi podle mne "zatím" členem asi není v souladu se stanovami a ani tvé výhrůžky ti nepomůžou. (Nenapadá mne kloudný důvod tvého neomaleného chování. No třeba opravdu chceš být řešen, a možná jenom disciplinární komisí, ale to je přece jenom tvoje volba a tak to nechám na tobě.)
>>>
>>>Jak pak to asi dopadne?
>>>
>>>>no nic, nebudu se tím již dále zabývat, celou věc předávám Policii ČR s podezřením na úmyslné nekompetentní vedení soutěžní komise
>>>>
>>>>>celkem by mě zajímalo, jak může demokratická soutěžní komise složená z nesportovců rozhodovat o tom, jak má vypadat nominování se na MČR, kdo má a nemá dostat divokou kartu a jaký druh žebříčků má běžce zajímat.
>>>>>
>>>>>Je to jako kdyby se demokraticky hlasovalo o tom, jak má fungovat jaderná elektrárna.
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>>Mas velmi zvlastni predstavy o fungovani sportovniho svazu a jeho soutezni komise. Jsi rozeny demokrat.
>>>>>
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)