Re: co budu navrhovat pro sezónu 2011


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Hóna , posláno: 4.10.2010 21:23:51, z adresy: 89.103.42.236

Naprostý souhlas a podpora! BTčko za tebou stojí! Konečně tady taky někdo myslí na charitu! Sprinty ale budu běhat jen lesní! OBASEN je skvělá věc!

>jelikož se zde nic neděje, tak sepíši, co budu soutěžní komisi zasílat za návrhy pro další sezónu. Osobně na sobě pozoruji jisté prvky internetové závislosti, čili jsem si do svého pražského vyhnanství nezaplatil internet a za měsíc těsně před posláním si přečtu, s čím souhlasíte a s čím nikoli.
>
>1) dodefinování lesního sprintu do definic jednotlivých disciplín - směrný čas 12-15 minut,, měřítko 1:3000-1:5000 v závislosti na terénu,, technické kontroly,, 1-2 delší postupy na volbu,, co nejmenší možnost využívání cest,, startovní interval 2 minuty, když 1, tak trať s motýlkem,,
>
>2) dražba 1 divoké karty pro D a 1 pro H21 - MČR ve sprintu (technické zajištění zařídím). Vydražená částka se vrací v případě umístění do 10. místa, pokud se běžec umístí hůře, poputuje na dobročinné účely.
>
>3) opt-out možnost u MČR na klasice (když běžec postoupí do A finále a chce přenechat svůj startovní rošt, má možnost toto předem (či po závodě) oznámit a do A finále postupuje ten s nejlepším rankingem ze 4 (u dam 3) prvních nepostupujících)
>
>4) dlouhodobě zavést 2 sprintová MČR - v lesním sprintu a městském, přičemž ten lesní by byl dvoukolový.
>
>5) zahrnout superanking do oficiálních svazových soutěží a trochu je zmodernizovat, ostatně ve Švédsku (i když v okleštěné formě) tomu tak dávno je:
>http://www.obasen.nu/ranking/sverige_riks.asp?klass=h&fran=1&till=100
>
>
>tedy tak, zpět jsem 4. listopadu (což mimochodem připadá na den, kdy je 2. vyročí paperbackového vydání Schumpeterovy geniální knihy Kapitalismus, Socialismus a Demokracie)




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)