Re: Re: Re: Re: Re: z dobrého do lepšího - výhoda domácího prostředí ve zlíně tak 5s


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 19.5.2010 14:33:46, z adresy: 89.103.68.93

Priklad toho, co se v dnesni dobe da spojit dohromady ze street view a zkalibrovane mapy je na youtube. S tim uz si clovek muze probehat mesto dopredu. :-) Ale pro Trondheim pry bude street view na webu zrejme az nekdy po MS (nafoceno google auticky uz to pry je)... :-)

Jinak co jsem videl, tak spousta reprosu a skoro reprosu dneska uz pred zavody a nominackama dukladne studuje podklady, stare mapy, kresli si nove mapy v OCADu (to nekecam, videl jsem na vlastni oci), vymysli stovky postupu a trati apod. Treba parta kolem noveho sprintoveho mistra se takhle pripravuje. Treba by nekdo na toto tema zase mohl neco napsat do casopisu, jako to uz jednou udelal Radovan ohledne "spionaze" pred MS v Olomouci. Zajimave cteni.

K vrcholovemu OB to asi patri, my ostatni bezci zustaneme u momentu prekvapeni, kdy cumime do mapy a nevime, co s tim. Ale proto je ten orientak tak zabavny... :-)

>Pak předcházejí u správně připravených závodníků složité analýzy pomocí leteckých snímků a třeba streetgoogle - to ještě nikdo nepoužil .-) ?




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)