Nějací orienťáci do skvělého bytu v centru Brna?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Nečas , posláno: 11.5.2010 21:32:54, z adresy: 94.112.88.233

Nabízíme dva velké (asi 25 m2) slunné nezařízené "neprůchozí"(viz. půdorys) pokoje v bytě 5+1 o rozloze 160 m2 pro dva až tři lidi od 1.6.2010. Byt se nachází v historickém domě na Třídě Kapitána Jaroše v boční zalepené uličce asi 200 od parku Lužánky. Všechna okna a dva balkony směřují do zahrady nebo do vnitrobloku, takže je zde naprostý klid. Spolu s přítelkyní a čistotným kocourem, který nebude chodit do cizích pokojů budeme obývat pokoj 3 (viz. půdorys). Oba jsme sportovně a kulturně založení medici s kocourem (nebude chodit do cizích pokojů) a hledáme bezproblémové a ne moc kalící spolubydlící - tedy spíše studijně založené. V bytě je úplně nová kuchyň se sporákem, kam přibude lednička. K dispozici bude také pračka. Do pokoje č.1 se jde přes koupelnu. Jinak jsou všechny pokoje neprůchozí (s tím, že budeme mít obyvák). Obyvák je tedy zřízen z důvodu zneprůchodnění ostatních pokojů a také to bude skvělé místo k odpočinku a učení - byl by tedy neobydlen! Cena by byla při sedmi lidech 2800 Kč se vším. Do domu se bude dle majitelky zavádět optika Maxprogress) - tedy velmi rychlý net za málo peněz! Je nutno RK (vlastník domu) zaplatit provizi 10 tis a také vratnou kauci cca 20 tis - vše se samozřejmě rozpočítá mezi nás. Předběžně jsou domluveni dva kluci (prváci, medici, orientační běžci :-)) - jeden z nich do pokoje č. 4, jinak s přítelkyní chceme pokoj č.3.


Byt hledám již několik měsíců, avšak tento neuvěřitelně zaujal jak svou polohou, tak svou atmosférou a dispozicí a doufám, že najdeme dostatek spolubydlících a nenecháme byt někomu jinému! Byt je totiž nutné obsadit již od 1.6.!


Jakékoliv dotazy směřujte na mail schvanc@gmail.com nebo na tel. 721627263. Taky brácha (Jiří Nečas) jako spolubydlící rád podá info třeba na závodech.



Pudorys - skob-zlin.cz/images/pudorys.jpg



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)