Re: Veličenstvo - letošní zima jako takřka ideální experiment pro měření SN v LOBu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 9.2.2010 12:02:55, z adresy: 147.32.31.193

letošní zima nám ukazuje, nakolik je soutěžní nihilismus (tedy dání přednosti klidné nesoutěžní projíždce před reálným závodem) rozšířen mezi LOB jezdci.

Díky tomu, že se nyní dá lyžovat takřka všude, je to, co přitahuje jezdce jezdit na Český Pohár v LOBu i přes skvělé podmínky jinde právě zařazení do soutěží + samotný sport = závod.

Vzhledem k tomu, že počet účastníků na ČP v LOBu poklesl o 1/3 až 1/2, beru tento interval jako jakýsi kvantitativní odhad množství sociologického konceptu SN v LOB společnosti.




>Přesun esoterických sil ale určitě nerespektuje hranice České republiky, takže předpokládám že byly odebrány i Norům - i zde máme tedy krásné vysvětlení "poklesu jejich výkonnosti" na klasice od 80. let a zapomeňme na předchozí teorie! :o)
>
>P.S. detail, ale proč ho nezmínit: komu čemu, "mně", ne "mě".
>
>
>>také jsem si této spojitosti všiml !
>>
>>Nejsem milovníkem konspiračních teorií (USA dle mě na měsíci byly), ale zde opravdu vše nasvědčuje tomu, že esoterické síly byly závodníkům v roce 1984 odebrány a dány do vínku mě.
>>
>>
>>
>>
>>>jistě není náhoda, že v tomto orwellovském roce přišel na svět mesiáš, aby probudil soutežní nihilisty a nastolil rovnost ve všech soutěžích
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)