Re: Re: CHKO Kokořínsko expanduje


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Lešťa , posláno: 4.2.2010 16:12:42, z adresy: 82.202.104.226

Tak to rád slyším, už jsem se obával nejhoršího. :) Zas naopak od naší CHKO se člověk občas dozví, co se probírá na jejich schůzích a měl jsem z toho právě ten pocit, že to Kokořínsko je pro nás v podstatě zavřené. Tak se pak není těm "nepřesným" názorům čemu divit.


>Tady souhlasím s Dozou. Jako člověk, který loni přičuchl k pořádání dvou akcí na Kokořínsku (jako dohazovač kontaktů, osobně už jednali jiní), mám vcelku jasný dojem, že pokud je oboustranná vůle se dohodnout a akceptovat případné podmínky, tak není problém. Nesouhlasím s obecným tvrzením, že vedení CHKO má špatné vztahy k OB, byť tento názor je zřejmě dost rozšířen jak mezi orienťáky (asi se nemůžeme divit, když na něčí černý trénink a následnou odezvu ze strany CHKO reaguje předsednictvo ČSOB bojovným dopisem, ve kterém vše tvrdě popře a obviní CHKO z výmyslů a úmyslu poškodit OB), tak mezi místními (kámoši se setkali s "to vám nepovolí! tady žádné orienťáky povolovat nechtějí" - a ejhle, ono to šlo...). Pokud byly rozpory - a ne malé - jsou už doufejme pryč a při respektování určitých vymezených mantinelů bych se o pořádání závodů na území rozšířené CHKO nebál.
>
>>Tak nevím, kolik z vás zachytilo včera v TV zprávu, že se CHKO Kokořínsko chystá rozšířit ze současné rozlohy až k Zákupům-Mimoni-Ralsku. Vzhledem ke špatným vztahům vedení této CHKO k OB bych tipoval, že v případě, že to projde, se tak schyluje k podstatnému omezení závodění kolem Doksů... :(
>>http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210411000140202-udalosti-v-regionech-praha/obsah/102288-zivy-vstup/
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)