Někdy nám závody znemožní uspořádat počasí, někdy vedení sekce LOB...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jelen VRL , posláno: 18.1.2010 9:41:24, z adresy: 193.108.106.20

Když jsme minulý týden jako pořadatel LOB závodu s více jak týdenním předstihem informovali o sněhové situace v prostoru závodu (že „není moc příznivá, nepřipadne-li, uvažujeme o zrušení v pondělí“), netušili jsme, že si "ubližujeme" sami sobě.
Čekali jsme, že v případě, kdybychom závod opravdu dnes (tj. 5 dnů předem) zrušili, tak by závod byl přeložen na pozdější termín, jak tomu bývá běžně zvykem. Počasí posledních let ukazuje, že únorové termíny jsou vždy jistější. Vzhledem k dnešní sněhové situaci a předpovědi (na dosud nedostatečný podklad napadlo přes 15 cm sněhu, mrazy) by dnes ke zrušení asi NEDOŠLO.
Bohužel, vedení sekce LOB však již minulou středu nelenilo, sehnalo náhradního pořadatele a náš závod definitivně zrušilo, bez náhradního termínu! Odůvodnění? Repre prý potřebuje tento víkend nominačky. Takže kvůli "deseti lidem"…
Jako pořadatel jsme přišli o možnost náhradního termínu, mapu s tratěmi uložíme do šuplíku (třeba na příští rok), ale co to ostatní? Dohodnutý pronájem shromaždiště, nasmlouvané úpravy stop, sehnané granty, které se budou muset vrátit a příště už je třeba nedostaneme.

Mám tedy jako pořadatel (ředitel závodu) příště raději do poslední chvíle mlžit a zrušit závod až v řádném termínu, tj. ve středu - 3 dny před závody, tak aby vedení LOB nestihlo již sehnat náhradu?
Zajímalo by mě, pro koho vlastně ty LOBy pořadatelé dělají?
Je to pro cca 10 reprezentantů, kteří potřebují nominačky a nebo těch 300 nadšenců, kteří si chtějí zazávodit s mapou?




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)